Uutiset ja tapahtumat 2015

Victoryn Combustion ja Ignition -konseptit esittelevät tulevaisuutta

2016 - Combustion Concept

Victory Motorcycles on lyhyen ajan sisällä julkaissut kaksi mielenkiintoista konseptipyörää. Molemmat konseptipyörät, Victory Ignition ja Victory Combustion on rakennettu vielä prototyyppivaiheessa olevan uuden huipputehokkaan vesijäähdytteisen 1200 –kuutioisen moottorin ympärille. Konseptipyörillä on haluttu osoittaa uuden moottorin monipuolisuutta.

Ensimmäinen konseptipyöristä, Victory Ignition on sveitsiläisen moottoripyöräcustomoijan ja drag race –kuljettajan Urs Erbacherin taidonnäyte. Ignition henkii kisamaailmaa joka solullaan.

Ignitionin suunnittelu on ollut urani ehdoton kohokohta. Sain täydet vapaudet suunnitella ja rakentaa Victoryn uuden moottorin ympärille juuri sen kaltaisen pyörän, jonka itse halusin. Uskon, että jokainen tuotantopyörä joka pääsee hyödyntämään tätä uutta voimanlähdettä tulee olemaan fantastinen ajettava.” toteaa Urs Erbacher.

Toinen konseptipyörä, Victory Combustion, on puolestaan Zach Nessin käsialaa. Nimi Ness on tuttu useimmille moottoripyöriä harrastaville. Zachin isoisä on ”Customien Kummisedäksi” kutsuttu Arlen Ness ja Zachin isä Cory Ness ovat molemmat tunnettuja myös customoiduista Victory –moottoripyöristä.

Zach Ness pyrki omalla konseptillaan yhdistämään amerikkalaisten muskelipyörien perinteitä ja tulevaisuutta. Suuren tehon ja pienen painon yhdistämien toimi suunnittelun inspiraationa.

Halusin luoda pyörän, joka on nopea, kevyt ja aina valmis hyökkäämään vihreistä valoista. Oli todellinen kunnia päästä yhtenä ensimmäisistä kokemaan, miltä Victoryn tulevan moottorin voima ja uskomattomat äänet tuntuvat käytännössä.” kertoo Zach Ness.

Ignition ja Combustion –konsepteissa esitelty Victoryn uusi moottori tullaan näkemään ensimmäisissä tuotantomalleissa jo vuonna 2016.

Uusi moottorimme tulee tarjoamaan eniten monikäyttöisyyttä amerikkalaisessa moottoripyöräilyssä. Esittelemämme konseptipyörät näyttävät, miten samaa moottoria voidaan hyödyntää menestyksekkäästi kahdessa täysin eri tyyppisessä ja henkisessä moottoripyörässä.” Kertoo puolestaan Gary Gray, Victory Motorcyclesiltä. ”Tuleva vuosi tulee olemaan merkittävä Victorylle.

Galleria

Takaisin

Sulje
Sulje