Syntynyt 4. heinäkuuta

Seitsemäntoista vuotta sitten, Yhdysvaltain sydänmailla, Spirit Lakella Iowassa, päätimme ottaa rohkeasti suunnan kohti täysin uutta päämäärää. Tämä silloin tehty päätös on vienyt meidät uuteen ja ehkä odottamamattomaankin paikkaan. Ehdottomasti parempaan paikkaan. Seitsemäntoista vuotta sitten halusimme rakentaa parhaita moottoripyöriä. Emme enää pelkkiä moottoripyöriä, sillä maailma oli jo täynnä niitä, vaan nimen omaan parhaita moottoripyöriä.  

Kun vuoden 2016 mallimme saapuvat liikkeisiin uskomme saavuttaneemme päämäärämme. Olemme päässeet tavoitteeseemme ja tehneet täydellisen malliston moottoripyöriä, jotka ovat muita uudenaikaisempia, muita ilkeämpiä, muita parempia ja silti 100 % amerikkalaisia. Halusimme seitsemäntoista vuoden ajan rakentaa pyöriä, jotka ilmentäisivät intohimoamme ajamiseen, halusimme rakentaa moottoripyöriä, jotka dominoisivat valtateitä yhtä helposti kuin kaupunkeja. Ja nyt olemme mielestämme vihdoin saavuttaneet sen mitä silloin halusimme.

Tutustu meihin verkossa ja tule liikkeeseen koeajolle. Kun olet kerran kokeillut Victoryn puhdastavoimaa, ymmärrät, että amerikkalaisen moottoripyöräilyn seuraava vuosisata kuuluu meille.  

Cruisers

   

Baggers

Touring

Sulje
Sulje